Trädgårdsmästare sökes!

Timotej Dream Team
Vill du bli en av oss?

Timotej Trädgård designar, anlägger och sköter trädgårdar i södra Bohuslän. Vi utför allt från plantering, kvalificerad skötsel och beskärning, till design och nyanläggning av hela trädgårdar. Våra kunder är främst privatpersoner, men också bostadsrättsföreningar. Många av kunderna är återkommande, och vi har genom åren har skapat en fin relation både till dem och till deras trädgårdar. Vi värnar om naturen med dess mångfald – för oss är det självklart att arbeta miljömedvetet med skonsamma metoder och ekologiska produkter.

Vi gillar att arbeta tillsammans och peppar varandra när arbetet emellanåt är tungt och vädret kanske är extra grinigt. Den ena arbetsdagen är sällan den andra lik, och vi stimuleras av den stora variationen. Beroende på uppdragets art arbetar vi ibland två och två, men vid större projekt är hela teamet på plats. Vår positiva energi återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med värme, glädje och kamratskap. Det är härligt att jobba hos oss, och det är roligt och tryggt att vara vår kund. 

Vi önskar att du som söker tjänsten:
• är utbildad trädgårdsmästare
• har god växtkännedom och kvalificerade beskärningskunskaper
• har B-körkort
• vill och kan arbeta utomhus i alla väder, med det goda humöret i behåll
• har en god fysik och klarar av de tunga jobb som förekommer
• gillar att dela med dig av din positiva energi till såväl kollegor som kunder
• är miljömedveten och delar vår ekologiska grundtanke
• älskar ditt yrke som trädgårdsmästare

Tjänsten är en säsongsanställning, med stor möjlighet till förlängning. Anställningen är på heltid (eller efter överenskommelse) med början i mars/april. Årstidens väder bestämmer hur lång säsongen blir, ofta arbetar vi en bra bit in i november. Vi utgår från vår bas strax söder om Ljungskile och våra kunder finns i hela södra Bohuslän.

Vill du veta mer om tjänsten och berätta för oss vem du är?

Kontakta då Bianca Timoteusson på hej@timotejtradgard.se.  Märk mejlet ”Jobbansökan”